Hallivuorot Santasportilla talvi 2023-2024

Hallivuorot SantaSportille syksy -23 ja kevät -24 1.10 2023 alkaen

Tiistai klo 19-20 (kaarteet ovat ylhäällä)

Torstai klo 19-20 (kaarteet ovat ylhäällä)

Santasport Lapin Urheiluopistolla hallivuorot ovat varattu Pohjan Koiton nimellä. Pohjan Koitto on tehnyt varaukset kaupungin puolesta. Kaupungin vuoroille voivat osallistua RDS:n jäsenmaksun maksaneet juoksijat. Rovaniemen kaupungin vuoroilla voi käyttää yu-tiloja (rataa, hyppy- ja heittopaikkoja). Vuoro ei sisällä muiden tilojen käyttöä.

Santasportin vastaanotossa on lista jäsenistämme (käyttöoikeus joulukuun loppuun niillä, jotka ovat maksaneet kauden 2023 jäsenmaksun ja tammikuusta alkaen vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneilla). Vastaanotossa voi käydä, nimensä ilmoittamalla, joko päivittämässä oman kortin kyseisille vuoroille tai ostamassa kortin (10 €) johon yllä mainitut vuorot on ladattu. Kortti käy ainoastaan kaupungin vuoroilla.

Koska Santasportilla on runsaasti tapahtumia, esim. lentopallopelejä, kiinteästi varattuja vuoroja joudutaan perumaan silloin tällöin. Urheiluhallin vuorot ovat nähtävillä nettikalenterissa ja voitte sieltä aina tarkistaa kaikki varatut vuorot ja niiden peruutukset.
Kalenteri löytyy santasport.fi/vuorokalenteri

Jos haluat käyttää juoksurataa klo 8.00-22.00 (kaarteita ei ole nostettu) silloin, kun siellä ei ole varauksia, hinta on 8,50 eur/kerta (huom. kerta ei tunti). Näet vapaat ajat SantaSportin vuorokalenterista!

 

Muuta ajankohtaista