SAUL SM 16.-18.2.2024 Jyväskylä Hipposhalli

Suomen mestaruuksista juostiin 16.-18.2.2024 Jyväskylän Hipposhallissa.

Rovaniemen Roadrunners avasi Suomenmestaruuskilpailut Jyväskylän SM-halleissa kultaisella mitalilla.

Mukana SAUL:n SM-halliessa ovat Aimo, Heimo ja Veijo. Aimo osallistuu 400 m ja 800 m kilpailuun, Heimo ja Veijo 1500 m ja 3000 m kilpailuun. M 55 1500 m on mukana peräti 12 juoksijaa, joten luvassa on kova kilpailu mitaleista. Vaikka M 65 sarjassa on vähemmän osallistujia kuin M 55 sarjassa, on taso kova ja mitaleista saa taistella.

Live tuloslistalla voi seurata tuloksia (live.tuloslista.com)

Jyväskylän hallit alkoivat seuramme juoksijoiden osalta erinomaisesti. Lauantain kisapäivästä saldona oli Suomen mestaruus 1500 metrin kilpailusta Veijolle sarjassa M 55 ja Aimolle ja Heimolle nelossijat. Onnittelut koko seuran puolesta Suomen mestaruudesta Veijolle sekä Heimolle ja Aimolle pistesijoista.

Veijo juoksi erinomaisen ajan 4.50,41 ja voitti ylivoimaisesti sarjansa. Heimo (M 65 1500 m) ja Aimo (M 65 400 m) puolestaan joutuivat tosissaan kamppailemaan mitalista, mutta jäivät kumpainenkin muutaman sekunnin pronssista. Heimo paransi omaa 1500 m ennätystään 4 sekuntia, joten juoksu oli varsin onnistunut.

Suomen aikuisurheiluliiton SM-hallien kolmantena kilpailupäivänä Aimo juoksi 800 m M 65 sarjassa neljänneksi ja Heimo samassa sarjassa 3000 m kilpailussa myös neljänneksi. Veijolle jälleen Suomen mestaruus M 55 sarjassa, nyt 3000 m matkalla. Veijon aika oli erinomainen 10.09,69. Onnittelut tuplamestarille!

Naisten 3000 m kilpailussa oli mukana Lapista Alatornion Pirkkojen Jatta Seppälä. Jatta juoksi neljänneksi 12.51,30. Jatta osallistui eilen 1500 m kilpailuun ja voitti ajalla 6.10,43. Onnittelut myös Jatalle Suomen mestaruudesta.

Lisää tietoa ja kuvia löydät SAULin sivuilta ja Facebookista.

Kuva Heimo Springare: Siinä menee pronssi