Koskenkylän kymppi ja vitonen sunnuntaina 4.6.2023

Rovaniemen Roadrunners järjestää sunnuntaina 4.6. Koskenkylän kevyenliikenteen väylällä juoksukisan, jossa päämatkoina sekä 5km että 10km. Mukana myös 2km kuntosarja. Tapahtumassa juoksijoilla on mahdollisuus testata Hoka One kenkiä joko ennen tai jälkeen kilpailun. Lisäksi arvomme Intersportiin kaksi lahjakorttia sekä lahjakortin Rovaniemen Viisaudenhampaaseen.

Koskenkylän kevarilla eli perinteisellä talvisarjajuoksun reitillä kisataan kesäkelissä vitonen ja kymppi sekä 2 km yhteislähtönä.

Aika: su 4.6.2023 klo 13.00

Huom! Ilmoittautumiset ennakkoon sähköpostilla Rovaniemi.Roadrunners@gmail.com tai kilpailukalenterin kautta 1.6. mennessä. Jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku kisakansliassa (hiihtostadionin toimistorakennus, Taljatie 2) klo 12.00-12.30 välisenä aikana.

Osallistumismaksu ennakkoon 10 € seuran tilille maksettuna tai kisakansliassa paikan päällä 15 €. Kisakansliassa käy vain käteinen.

Kunto 2 km kaikille avoin sarja
– lapset, nuoret (7-13v juoksevat ilmaiseksi)
– sporttiveteraanit
– kuntoilijat

Reitti: Hiihtostadionin risteyksestä kevyenliikenteen väylää kohti Koskenkylää. Kartat, Koskenkylän kevyenliikenteen väylä

Palkinnot: mitalit ja kaikkien juoksijoiden kesken arvottavia palkintoja. Arvomme lisäksi kaikkien juoksijoiden kesken kaksi lahjakorttia Intersportiin sekä lahjakortin Rovaniemen Viisaudenhampaaseen. Jokaiselle juoksijalle tarjolla myös juoma ja urheilupatukka.

Kilpailua ennen tai sen jälkeen, on mahdollisuus testata Hoka One kenkiä. Kilpailussa Hoka One edustaja (Tero Turtiainen NTR) ja testikenkäsetti maahantuojalta. Nyt kaikilla juoksusta kiinnostuneilla on mahdollisuus tulla tutustumaan Hokan kenkiin. Olet tervetullut tapahtumaan, vaikka et osallistuisi itse juoksuun.

Kisakansliassa (Taljatie 2, 96600 Rovaniemi) myytävänä kahvia ja pullaa sekä arpoja. Peseytymis- ja pukutilat löytyvät samasta hiihtostadionin toimistorakennuksessa.

Tiedustelut: Rovaniemi.Roadrunners@gmail.com / p. 0400 579 233

Tervetuloa mukaan kesäiseen rennon mielen juoksutapahtumaan!