Noname seuravaateet ja seuravaatekauppa

Noname, seuravaatteet

Noname

Nonamen seuravaatemyynti on uudistunut. Jatkossa jokainen seuran jäsen tilaa itse  Nonamelta tarvitsemansa tuotteet. Seuravaatteet ostetaan Nonamen Clubshopista ja maksetaan suoraan Nonamelle. Posti tuo tuotteet tilaamasi osoitteeseen/noutopisteeseen. Seuralle erikseen valmistettavat desing tuotteet (seuran värit, logo ja painatus) ovat:

Juoksutakki: Running jacket plus unisex (takki):  79e/kpl

Juoksuliivi: Running vest plus unisex (liivi):  59e/kpl

Hihaton paita: Running singlet plus unisex (hihaton juoksupaita): 39e/kpl

Hihaton paita naisen malli: Running singlet plus ladies (hihaton juoksupaita): 39e/kpl

T-paita: Running t-shirt ss ux (tekninen t-paita): 39e/kpl

– toimituskulut/tilaus 15 euroa

HUOM: Mallit ja koot ovat entiset. Seuratuotteita ei voi vaihtaa eikä palauttaa. Jos olet epävarma oikeasta koosta, sovita seurakaverin vastaava tuote ennen tilausta, jotta osaat tilata oikean koon. Uututena tulee tarjolle juoksuliivi, joka tehdään samoilla kaavoilla kuin takki, joten takin koon perusteella voi tilata liivin. Huom koot ovat unisex, vain hihattomasta kisatopista löytyy naisten malli.

Nonamen ohje naisten kokojen ja unisex kokojen vertailuun on seuraava: jos tuote on tehty naisten kokoluokituksella niin unisex koossa vastaava tuote kannatta ottaa yhden koon pienempi eli esim. Nasiten M — > unisex koko S.

Nonamen ohjeet seuravaatetilaukseen:

Rovaniemi Roadrunners seura-asujen tilaaminen tapahtuu kumppanimme noname clubshop palvelulla. Toimintamalli yksinkertaistaa laskutusta, tilausten keräämistä ja käsittelyä. Huomiokaa tilausikkuna auki vain vajaa kaksi (2) viikkoa tällä kertaa!

  1. Kauppa sulkeutuu SU 25.2.2024 klo 23.59
  2. Seuramme koodi on: 00446RovR

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt, jonkun muun seuran osalta.  Muuten jo aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimivat.
2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seurakoodimme on: 00446RovR
3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
4. Siinä ylhäällä skrollaa alaspäin niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun.
5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
6. Kun olet maksanut, saa tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, jotta tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin saat hieman maksuaikaa tilaukseen.
7. Seuran tuotteet ovat valmiina toukokuun alkupuolella ja toimitetaan tilauksessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa Sariin rovaniemiroadrunners(at)gmail.com tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com.

Muut Nonamen tuotteet (juoksutrikoot, lyhyet trkoot, juoksushortsit, talvijuoksutakki, ym.)

Jokainen tilaa itse tarvitsemansa tuotteet Nonamen verkkokaupasta. Varastotavarana olevilla tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus kuten missä tahansa verkkokaupassa. Nonamen verkkokaupasta RDS:n jäsenet saavat normaalihintaisista tuotteista 25 % alennuksen seurakoodilla (NoNa-25%). Muut Nonamen tuotteet tilataan seuraavassa osoitteessa:

https://webshop.nonamesport.com/fi/

Muuta ajankohtaista