Rovaniemen Roadrunnersin yhteistyökumppanit ja sponsorit

Etuja seuran jäsenille

Rovaniemen Roadrunnersin yhteistyökumppanit ja heidän tarjoamat edut seuramme jäsenille.

Yhteistyökumppaneilla on lista seuramme juoksijoista, joten he pystyvät helposti tarkastamaan seuran jäsenyyden ja antamaan seura-alennuksen.

Sydänkeskus (sydankeskus.com)

Sydänkeskus sponsoroi talvisarjaa ja tarjoaa lisäksi etuja RDS:n juoksijoille. RDS:n jäsenet saavat 10 % alennuksen Sydänkeskuksen Rovaniemen toimipisteessä tehdyistä tutkimuksista ( ei TT-kuvaus) kaudella 2022-2023. Sydänkeskukseen on helppo varata aika verkossa.

Intersport Rovaniemi (intersport.fi)

RDS:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen juoksuvaatteista ja -kengistä Rovaniemen Intersportista (Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi). Tarjous koskee myös jo alennettuja tuotteita, mutta ei valtakunnallisia hinta-alekampanjoita kuten ”Viheltäen menee ja Mid Season Sale”.

Brillet Oy (brillet.fi)

Brillet Rovaniemi (Koskikatu 22, 96200 Rovaniemi) tarjoaa alennuksia silmä- ja aurinkolaseista sekä piilolinsseistä RDS:n juoksijoille.

Silmälasikehyksistä ja -linsseistä -15% alennuksen
Aurinkolaseista -15%:n alennuksen
Urheilulaseista -15%:n alennuksen

Tutustu tarkemmin urheilulaseihin (brillet.fi) ja muuhun valikoimaan yrityksen verkkosivuilla (brillet.fi). Optikon tai silmälääkärin vastaanottoajan varaaminen (brillet.fi) onnistuu Brilletin verkkosivujen kautta helposti.

Vaara Oy, Veljekset Vaara (vaara.fi)

Vaara Oy sponsoroi Vaaran kymppiä, jota juostaan talvisarjajuoksun loka- ja huhtikuun osakilpailujen yhteydessä.

Muuta ajankohtaista