Rovaniemen Roadrunnersin yhteistyökumppanit ja sponsorit

Etuja seuran jäsenille

Rovaniemen Roadrunnersin yhteistyökumppanit ja heidän tarjoamat edut seuramme jäsenille.

Yhteistyökumppaneilla on lista seuramme juoksijoista, joten he pystyvät helposti tarkastamaan seuran jäsenyyden ja antamaan seura-alennuksen.

Sydänkeskus (sydankeskus.com)

Sydänkeskus sponsoroi talvisarjaa ja tarjoaa lisäksi etuja RDS:n juoksijoille. RDS:n jäsenet saavat 10 % alennuksen Sydänkeskuksen Rovaniemen toimipisteessä tehdyistä tutkimuksista (ei TT-kuvaus) kaudella 2023-2024. Sydänkeskukseen on helppo varata aika verkossa.

Noname

RDS:n juoksijat saavat 25% alennuksen Nonamen verkkokaupan tuotteista. Seuravaatteet (takki. t-paita, hihaton paita ja juoksuliivi) tilaat sopimushintaan Nonamen Clubshopista.

Intersport Rovaniemi (intersport.fi)

RDS:n jäsenet saavat 10 %:n alennuksen juoksuvaatteista ja -kengistä Rovaniemen Intersportista (Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi). Tarjous koskee myös jo alennettuja tuotteita, mutta ei valtakunnallisia hinta-alekampanjoita kuten ”Viheltäen menee ja Mid Season Sale”.

Fysiokeskus Kouta

Fysiokeskus Koudan palveluista 10 % alennus vuoden 2024 loppuun asti.

Brillet Oy (brillet.fi)

Brillet Rovaniemi (Koskikatu 22, 96200 Rovaniemi) tarjoaa alennuksia silmä- ja aurinkolaseista sekä piilolinsseistä RDS:n juoksijoille.

Silmälasikehyksistä ja -linsseistä -15% alennuksen
Aurinkolaseista -15%:n alennuksen
Urheilulaseista -15%:n alennuksen

Tutustu tarkemmin urheilulaseihin (brillet.fi) ja muuhun valikoimaan yrityksen verkkosivuilla (brillet.fi). Optikon tai silmälääkärin vastaanottoajan varaaminen (brillet.fi) onnistuu Brilletin verkkosivujen kautta helposti.

Vaara Oy, Veljekset Vaara (vaara.fi)

Vaara Oy sponsoroi Vaaran kymppiä, jota juostaan talvisarjajuoksun loka- ja huhtikuun osakilpailujen yhteydessä.

Muuta ajankohtaista