SAUL Yleisurheilun SM-kilpailut 5.-7.7.2024

Suomen Aikuisurheiluliiton yleisurheilun SM-kisat pidetään Oulussa 5. – 7.7.2024. Tapahtuma kokoaa Suomen aikuisyleisurheilijat kamppailemaan mestaruuksista hienolle Raatin Stadionille. Kilpailu toteutetaan kolmipäiväisenä tapahtumana perjantaista sunnuntaihin, ja mukana järjestelyissä ovat Haukiputaan VeikotKempeleen KiriLimingan Niitto-miehetOulun Pyrintö ja Oulunsuun Heitto.

Tapahtuman aikataulu ja kilpailuohjeet löytyvät järjestäjän verkkosivuilta. Kilpailussa on käytössä sähköinen varmistus, joka helpottaa osallistumisen varmistamista. Osallistumisen varmistus on pakollinen. Varmistusaika päättyy 90 minuuttia ennen lajin aikatauluun merkittyä alkua. Osallistumisen varmistaminen on jo avattu ja varmistamisen voi tehdä etukäteen. Kun varmistus on tehty onnistuneesti, siitä tulee urheilijalle sähköposti.

Suomen aikuisurheiluliitto tarjoaa oheisohjelmaa tapahtumassa. Niistä saat tietoa järjestän verkkosivuilta.

Seuramme juoksijoita on mukana kisaamassa Olussa eri matkoilla. Tuloksia voit seurata tulospalvelussa.

Syksyllä juostaan SAUL SM-maraton Jyväskylässä 13-14.9.2024 Finlandia Marathonin yhteydessä. Aikuisurheiluliiton SM-maratonille ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki juoksijat, joiden seura on SAUL ry:n jäsen.  RDS on SAUL ry:n jäsen, joten seuramme juoksijat voivat ilmoittautua kilpailuun. Lisätietoa järjestäjän sivuilta.

SAUL SM 10 km (maantie) juostaan Pukinmäen Run tapahtuman yhteydessä sunnuntaina 20.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautumaan pääsee kilpailukalenterin kautta.

Muuta ajankohtaista