SAUL SM-yleisurheilu Kuopio, Vieskamaraton Ylivieska, Mozart 100 Salzburg

SAUL  SM-yleisurheilu Kuopio 17-18.6.2023

Seuramme juoksijoista Aimo, Heimo ja Hannu ovat mukana Kuopiossa, tällä kertaa varsin kovatasoisessa SAUL yleisurheilun SM-kilpailussa. Aimolle pronssia 800 m kilpailussa ja Hannulle hopeaa 5000 m kisassa. Heimolle hieno viides sija 5000 m kilpailussa. Heimon sarjan eli sarjan M 65 voitti Jukka Kauppila LimNM SE ajalla 18.05.86. Onnittelut kaikille hyvistä suorituksista.

Kuumassa kelissä kilpailtiin ja hikoiltiin lauantaina Väinölän niemessä, mutta kelistä huolimatta tehtiin useita Suomen ennätyksiä eri lajeissa ja sarjoissa. Online tulokset löydät järjestävän seuran sivuilta.

Vieskamaraton 17.6.2023

Tänään juostaan Ylivieskassa Vieskamaraton RDS:n juoksijoista Markus ja Veikka on mukana kilpailussa puolimaratonilla ja kympillä. Tulosten valmistuttua löydät ne täältä. Länsirajan juoksijoita oli Ylivieskassa myös kisaamassa hyvällä menestyksellä.

Mozart 100

https://mozart.utmb.world/races/mozart100

Seuramme juoksijoista Jaakko on mukana Mozart 100  kilpailussa. Kilpailu alkoi tänään aamulla varhain. Jaakon ja muiden suomalaisten etenemistä voit seurata livetuloksista.

Tapahtumasta saat lisätietoa järjestäjän sivuilta ja vuoden 2022 kilpailun esittelyvideosta. Nousumetreinä mitattuna kilpailu on yksi kovimmista, mitä polkupuolella järjestetään. Samassa kilpailussa on Ultramatkalla muutamia osallistujia Suomesta. Maratonilla puolestaan on kaksi Endurancen edustajaa Suomesta ja puolimaratonilla ainakin yksi nainen Suomesta.

Mozart 100 tulokset.

 

Vätternrundan 315 km 2023

Marika on mukana pyöräkilpailussa Ruotsissa. Tapahtumaa voi seurata livenä. Tapahtumasta on karttoja, kuvia ja videoita järjestäjän sivuilla.

 

Muuta ajankohtaista