Sydänkeskus Talvisarjajuoksun 6. osakilpailun tulokset

Maaliskuun Talvisarjajuoksun osakilpailuun starttasi kolmisenkymmentä juoksijaa. Nopeinta vauhtia mukavassa talvisäässä juostussa kilpailussa piti järjestävän seuran eli RDS:n Markus Pennanen, jonka voittoaika 5km matkalla oli 18.52.

Päivän nopeimpia juoksijoita. Kuva: Markus Niemelä

Talvisarjajuoksun maaliskuun osakilpailussa mukana oli myös Brillet, joka arpoi kisailijoiden kesken kahdet urheilulasit. Juniorisarjan juoksija Ninnu Koivuranta voitti yhdet lasit ja aikuisten sarjassa arpa suosi Antti Liljaa. Antti on todellinen talvisarjajuoksija (yli 300 osallistumiskertaa) ja talvisarjan pitkäaikainen työntekijä.

Pirjo Lilja RDS 16.50

Talvisarjajuoksun kauden viimeinen osakilpailu kisataan lauantaina 22.4.2023 klo 13.00 Koskenkylän kevyenliikenteen väylällä. Silloin matkavaihtoehtona myös Vaaran kymppi. Tervetuloa mukaan!