Yleisurheilulisenssi (SUL, SAUL)

Lisenssit

Lisenssit

Jos haluat kilpailla SUL:n, SAUL:n virallisissa kisoissa tai Suomen ultrajuoksuliiton (on SUL:n alainen liitto) järjestämissä SM-kisoissa, niin tarvitset SUL:n ja SAUL:n yhteisen kilpailulisenssin.
SUL:n ja SAUL:n alaisiin virallisiin kilpailuihin osallistuvien urheilijoiden tulee itse ostaa henkilökohtainen kilpailulisenssi. Lisenssi on voimassa kilpailukauden kerrallaan eli aina lokakuun alusta seuraavan syyskuun loppuun asti (1.10.–30.9.). Lisenssin voi toki hankkia milloin tahansa lisenssikauden aikana, mutta lisenssi tulee olla voimassa kilpailuun ilmoittatumisen yhteydessä.

Lisenssin hankinta:
Kunkin urheilijan tulee itse käydä rekisteröitymässä SuomiSport-palveluun. Jos olet jo rekisteröitynyt SuomiSportiin, niin kirjaudu saamillasi tunnuksilla palveluun. Lisenssi ostetaan samassa palvelussa. Lisenssiä ostaessa valitaan lajiksi yleisurheilu ja liitoksi Suomen Urheiluliitto ry ja seuraksi Rovaniemen Roadrunners. Lisenssin ostettuaan urheilijan nimi löytyy Kilpailukalenterista ja ilmoittautuminen virallisiin kisoihin onnistuu Kilpailukalenterissa.

Katso tarvittaessa ohjevideo SAUL:n sivuilta lisenssin hankinnasta ja kilpailukalenterin kautta ilmoittautumisesta.

Kaudelle 2023-2024 kilpailulisenssin hinta on:

  • Masters -lisenssi 1964 ja aiemmin syntyneet 25 euroa (ei sisällä Sporttiturvaa)
  • Aikuisten lisenssi: 2010-1965 syntyneet 39 euroa (ei sisällä Sporttiturvaa)

Lisenssiin ei kuulu vakuutusta, mutta sen voi hankkia lisenssioston yhteydessä. https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Seuran jäsenmaksu Suomen Urheiluliitolle, Suomen Aikuisurheiluliitolle ja Ultrajuoksuliitolle on maksettu, joten lisenssin ostaminen onnistuu suomisport.fi -verkkosivun kautta.

 

Muuta ajankohtaista