Ylläksen vuorijuoksu ja Äkäslompolon ympärijuoksu 2023 sekä Pohjan Koitokset

Äkäslompolon ympäri ja Yllästä ylös

Rovaniemen Roadrunnersin juoksijoita oli tänäkin vuonna mukana Äkäslompolon ympärijuoksussa. Tapahtuma kerää vuosittain hiihtäjiä ja juoksijoita ympäri Suomea kilpailemaan reitillä, jossa juostaan päällyste- ja hiekkatietä, mutta myös hyvä pohjaista polkua. Sattuupa reitille yksi noin 1 km:n mittainen loiva juoksunousukin, toki nousu ei ole mitenkään verrattavissa Ylläksen vuorijuoksun nousuun.

Tänä vuonna RDS:n juoksijoista Juuso Jänkälä ja Markus Pennanen veivät Äkäslompolon ympärijuoksussa sijat 1 ja 2. Onnittelut molemmille. Lapin kansa uutisoi kahdettakymmenettä kertaa järjestetystä Äkälompolon ympärijuoksusta  22.7.2023. Artikkelista on luettavissa Juuson ja Markuksen kommentit kisasta. Lisäksi Juuso Jänkälä osallistui Ylläksen vuorijuoksukilpailuun.

Tulokset Äkäslompolon ympärijuoksusta löytyvät Ylläksen Nousun sivuilta ja vuorijuoksun järjestäjän sivuilta osoitteesta: https://www.hiihtoaika.net/Yllas/UppHilljuoksu22.7.2023tulos.htm

Pohjan Koitoksissa kilpailtiin lukuisissa lajeissa. Rovaniemen Roadrunnersin juoksijoita oli mukana 3000 m kilpailussa. Tulokset löytyvät Kilpailukalenterin tuloslistasta.

Muuta ajankohtaista