SAUL tiedottaa

Ryhmämatka Baltian maiden mestaruuskisoihin

Suomalaiset aikuisurheilijat on kutsuttu Tallinnaan 12.–13.8.2023 Baltian maiden avoimiin mestaruuskisoihin. Liitto järjestää yhteismatkan ja matkanjohdon. Lähtijöitä näyttää olevan mukavasti ja ryhmämatkakin toteutuu. Matkavaraukset 28.5. mennessä. Lisätietoa: Baltian maiden avoimet-mestaruuskisat/ (saul.fi)

Maksuton aitajuoksuklinikka aikuisurheilijoille

Tiistaina 6.6.2023 Olli Leino pitää maksuttoman aitajuoksuvalmennuksen Vantaalla kaikille kiinnostuneille. Ilmoittautumiset 2.6. mennessä. Lisätietoa: Valmennuspäivät (saul.fi). Välitä tieto seurasi aikuisurheilijoille ja kannusta heitä kokeilemaan lajia tai kehittämään olemassa olevia taitoja.  

Ohjaajakoulutus

Liiton webinaaripohjainen koulutus aikuisten yleisurheilukoulun ohjaajille on edelleen saatavilla maksutta jäsenseurojemme käyttöön. Materiaalin saa laittamalla postia osoitteeseen: toimisto@saul.fi.

Muista ilmoittautua Kuopioon

Seuraavana katseet ovat kesäkuun SM-kisoissa Kuopiossa, johon voi ilmoittautua 5.6. saakka. Liitto jakaa jokaiselle ensikertaa SM-kisoihin osallistuvalle naiselle tuotepalkinnon SAUL-teltalla tapahtuman aikana. Tämä siksi, että SAUL pyrkii kannustamaan myös naisia osallistumaan kilpailuihin.

Muuta ajankohtaista