RDS juoksukoulu 2024

Ideoita, vinkkejä ja monipuolisuutta harjoitteluun, yhteistä tekemistä, ryhmän imua.

Rovaniemen Roadrunners järjestää keväällä 2024 juoksukoulun

Juoksukouluun ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat treenata yhdessä, hakevat ideoita ja monipuolisuutta harjoitteluun tai ovat aloittelemassa juoksuharrastusta. Rovaniemen Roadrunnersin juoksukoulussa vetäjinä toimivat liikunta-alan ammattilaiset Minna, Tuula ja Veikka. Juoksukoulussa treenit on mietitty valmiiksi ja harjoittelun ohella saat monipuolisesti tietoa juoksemisesta ja juoksuharjoittelusta. Jos sinulla on ollut tuki- ja liikuntaelinvammoja tai ongelmia, saat asiantuntevaa ohjausta ja neuvoja, mitä tehdä tai miten aloittaa juoksuharjoittelu. Tuntuuko sinusta, että treenisi kulkevat aina samaa latua eikä kehitystä oikein tapahdu? Voisivatko uudet ideat harjoittelussa, harjoittelun monipuolistaminen ja PT:n apu viedä sinua kohti tavoitteitasi? Tule mukaan innostavaan porukkaan.

Ajankohta: 3.4.-19.6.

Sisältö: Ohjatut harjoitukset 11 kertaa, noin 1-1,5 h/kerta sekä infoa/teoriaa harjoittelusta. Harjoitukset sisältävät monipuolisesti erilaisia juoksu-, juoksutekniikka- ja voimaharjoitteita harjoituskertojen teemojen mukaisesti. Tärkeimmät teemat ovat kestävyysharjoittelun eri osa-alueet, juoksutekniikka, juoksijan voimaharjoittelu, vammojen ennaltaehkäisy, ravitsemus ja palautuminen. Tarkempi harjoitusten sisältö, ajankohdat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Muodostamme juoksukouluun osallistujille yksityisen facebook-ryhmän tai WhatsApp-ryhmän.

Ilmoittautumiset: Rovaniemi.Rodrunners@gmail.com 22.3.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää ennen ilmoittautumista, laita rohkeasti sähköpostia.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, millainen juoksutausta sinulla on (lyhyesti) ja mitä odotat juoksukoulusta. Ilmoita myös, jos haluat liittyä yksityiseen Facebook-ryhmään/WhatsApp-ryhmään.

Osallistumismaksu: 150 € maksetaan 31.3.2024 mennessä seuran tilille. Tilinumero: OP FI33 5645 0020 0060 94, jos haluat maksaa e-passilla tai smartum-maksuna, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Toteutuminen: Juoksukoulu toteutetaan, jos sitovia ilmoittautumisia tulee vähintään 10.

Vakuutus: Urheillessa ja liikkuessa voi aina sattua jotakin, joten jokaisella tulee olla oma vakuutus voimassa. Seura ei vastaa järjestämissään tapahtumissa sattuneista tapaturmista tai sairastumisesta.

Juoksukoulun tarkempi sisältö

Tähän päivitetään tarkempi harjoitusten aikataulu ja sisältö myöhemmin.